Tack

Jag kan konstatera att min bakgrund inom digital kommunikation underlättat arbetet och hjälpt till att göra att sajten ser bra ut och fungerar tillfredsställande och kostnaderna kunnat hållas till ett minimum.

I arbetet med att ta fram logotype vill jag tacka Alexander Baginski Ekroth, som är en personlig vän som varit med om idéarbetet och Kristina Karlström, också hon en personlig vän, som har gjort logotypen efter lyhördhet och med en stor portion egna idéer. Hon driver Stinas Grafiska där hon garanterat har fler lika nöjda kunder.

Som rådgivare i processen att välja publiceringsplattform (WordPress), tema och funktioner har råd givits av Tobias Bard, Ola Björling och Mattias Oliveira e Silva, som alla är personliga vänner, och Ola och Mattias är f d kollegor.

Men framförallt finns en person, som inte bara uppmuntrar mig att syssla med saker som jag brinner för, utan som också sett till att saker blivit gjorda i tid. Utan hennes hjälp hade heller inte sajten varit i närheten av så bra som den är. Futurist, faktagranskare, formfetischist, formaliafantast och min fantastiska fru: Minna Laurell-Thorslund. Tack för att du därmed räddat familjens sommar och för att du ifrågasätter och är en aktiv kraft i Matsvinnet.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.