Inbjudan till filmvisning och presentation om matsvinn

Vill du se en film om matsvinn och få en 10-minuters presentation om och med mig/Matsvinnet.se samtidigt som du träffar andra hållbarhetsintresserade?  På torsdag beskriver jag matsvinnet och vad man kan göra för enkla åtgärder i sin vardag för att minska svinnet. Presentationen är tio minuter och bara en liten del av allmänheten bjuds in, du är en av dem!

Du är inbjuden!

Du kommer också att få höra om Electrolux arbete mot matsvinn och få titta på en film om matsvinn som jag också är med i. Filmen har gjorts av internationella studenter inom organisationen AIESEC, som samarbetar med Handelshögskolan för att i projektet Food Mission, informera om och minska matsvinnet, vilket alltså är en del av Electrolux hållbarhetsarbete. Eventet sker kl 16-16:30 ca i Stockholm på Electrolux huvudkontor. Det vore roligt om ni som kan OSA:r men ni måste också anmäla er på denna länk!

Jag kommer bland annat prata om kampanjen BästFöre2017, #bästföre2017. Kampanjen som lanserades i somras fortgår, se exempelvis här med enegenlagrad ost som är 1,5 år, enligt devisen att lagrad ost är godast 🙂 En till bra tagg att använda är #tittaluktasmaka. Så ta en bild du också när du äter något som passerat bästföredatum, tagga #bästföre2017 och din bild har chans att komma med och visas på storskärm inför ca 200 åskådare på torsdag eller någon annan gång och i blogginlägg framöver. Vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.